banner

Hypnose/hypnoterapi er en utrolig effektiv behandlingsform, som jeg helt klart kan anbefale. Jeg har været nød til at prioritere min tid, hvorfor jeg desværre ikke længere tilbyder denne form for behandling. Håber at en af mine kollegaer kan hjælpe dig videre.

Hypnose/Hypnoterapi

Hvad kan hypnose/hypnoterapi f.eks. afhjælpe

Har du et fysisk problem, vil jeg bede dig konsultere din læge, før du kommer til mig.

Ofte stillede spørgsmål:

Ja, alle mennesker kan hypnotiseres dog ikke børn under 6 år.

Nej, du kan kun hypnotiseres, hvis du selv vil det.   

Nej, medmindre du selv gerne vil det, ellers ikke.

Nej, du er i fuld kontrol over dig selv.

Ja, altid.

Nej, børn er utrolig loyale, og siger aldrig noget dårligt om deres forældre.

Hypnose og tillid
En generel regel er, at alle, der har tillid til den, der skal hypnotisere og kan koncentrere sig om at tælle fra 1-10, har koncentration nok til at kunne hypnotiseres.
Dog findes der undtagelser. Børn fra cirka 6 år – afhængig af modenhed – kan hypnotiseres. Psykotiske, udviklingshæmmede eller stærkt paranoide mennesker frarådes hypnose.

Det bevidste og det underbevidste sind
Mange af de ting, som et menneske føler, tænker og gør, er styret af både det bevidste og det underbevidste sind (ikke-bevidste sind). Så mange ting foregår i virkeligheden uden for vores bevidste tankegang.

Underbevidstheden
I underbevidstheden har vi ”programmer” liggende, som er indlært gennem livet. Vi har f.eks. lært at bruge bestik, lært at binde sko, lært at cykle, lært at køre bil m.v. Ting som vi har tilegnet os, og som vi ikke tænker over, men bare gør.
I underbevidstheden har vi også nogle ”programmer”, der er uhensigtsmæssige, som er blevet til dårlige vaner og begrænsninger i vores liv.
I underbevidstheden kan vi også ubevidst have lagret nogle uheldige ”koblinger”. Det kunne f.eks. være

Der er uanede muligheder for uhensigtsmæssige ”koblinger”!

Hypnose
Hypnose kan beskrives som værende i en tilstand af meget koncentreret opmærksomhed, hvor du er i stand til, at komme i kontakt med dit underbevidst, ubevidste sind.
Du har her mulighed for, at ændre på ”programmerne” og ”koblingerne”. Du sletter ikke noget, du får blot mulighed for, at ”om-programmere”. Du får mulighed for fremadrettet at ændre dine følelser, tanker, holdninger, overbevisninger og adfærd.

Når du er i Hypnose
Hypnose er en tilstand. Du er ikke vågen, men du sover heller ikke. Det kan beskrives lidt som at dagdrømme, hvor du er fraværende, men hvor der sker en masse i dit sind. Du kan høre og se alt omkring dig, du vælger blot at fokusere og indadrette din meget skærpede opmærksomhed.

Hypnose - Hypnoterapi
Når man så er i hypnose, kan man vælge at ændre sine ”programmer/koblinger” udelukkende ved hjælp af positive forslag til underbevidstheden. Det kunne f.eks. være forslag om et røgfrit liv uden cigaretter, uden lugten af røg, man bliver uafhængig osv. Man kan også vælge at gå et skridt videre, og finde grunden til, at man ryger og så ”om- prammere”, så man i fremtiden ikke længere har trangen til cigaretter. Dette skridt videre kaldes hypnoterapi.

Hvor lang tid varer en behandling med hypnose/hypnoterapi
En behandling kan være nok for nogen, hvor andre har brug for flere.
En behandling med hypnose/hypnoterapi varer omkring 1- 1 1/2 time.


Så lidt kan gøre så meget!